Zakelijk internet afsluiten? 

Je bent opzoek naar stabiel en snel zakelijk internet? Dan moet je zeker verder lezen! We gaan in dit artikel verder in op wat zakelijk internet is en wat voor abonnement je hier het beste voor kan kiezen. 

Zakelijk internet wat is dat? 

Zakelijk internet is sneller en beter beveiligd internet dan u thuis gewend bent. Ook heeft zakelijk internet een stabielere verbinding dan particulier internet. Het geeft jouw veel extra’s als firma. Hier moet je denken aan IP-adressen, VolP, Firewalls, back up en pinbetalingen. Maar je krijgt ook snelle oplossingen als er problemen zijn! Jouw werknemers kunnen zo makkelijk en snel in de cloud werken zonder lange laadtijden. 

Enkele voordelen van een zakelijk internetabonnement:  

 • Snelle oplossing van storingen 
 • Btw terugvragen bij belastingdienst 
 • Snelle klantenservice 
 • Extra opties 
 • Snel internet 
 • Standaard 4G back- up 

De speedtest 

Ben je benieuwd wat jouw huidige internetsnelheid is? Clearmind.nu heeft een handige speedtest waar je jouw huidige internetverbinding mee kan testen. Zo kun je zien welke snelheid het meest geschikt is voor jouw bedrijf. 

Doe de zakelijk internet postcodecheck 

De kosten die je hebt als bedrijf zijn op basis van de wensen en behoeftes die jij hebt/nodig hebt. Om makkelijk te kijken wat voor jou het beste pakket is heeft Zakelijk internet een postcodechecker gemaakt waarmee jij kan zien wat het beste pakket is. In de postcodechecker kun je jouw postcode en huisnummer invullen om zo de laagste prijs te zien.  

Zakelijk internet plus TV 

Het is bij Clearmind.nu mogelijk om zakelijke TV toe te voegen. De keuze is uit 40+ zenders! Programma gemist? Geen probleem je kunt tot 7 dagen terugkijken. Ook kun je programma’s pauzeren. Alsook jouw eigen informatie delen met jou klanten. 

Waar moet ik zakelijk internet afsluiten? 

Ben je opzoek naar zakelijk internet dan is het handig om First class internet kpn  een kijkje te nemen bij Clearmind.nu. Je vindt hier het goedkoopste zakelijke internet. Clearmind.nu werkt met KPN, hierbij zijn verbindingen mogelijk van Tele2 en Eurofiber. 

Extra opties 

Je kunt bij Clearmind.nu ook kiezen uit meerdere extra opties. Als je nog geen router hebt dan kun je deze er ook bij toe voegen. Je kunt ook uit een DSL-router kiezen, het is een techniek waarbij je gebruik maakt van een koperdraadverbinding. Dit zijn de opties: 

 • Extra IP-adressen (8 stuks) 
 • Zakelijk pinnen – CCV 
 • Zakelijk pinnen- equens  
 • Extra veilig internetbasis 
 • Bij tal van verbindingen gratis 4G back-up mocht jouw internetlijn een storing hebben. 

Conclusie 

Is het slim om een zakelijk internetabonnement af te sluiten? Jazeker! Als ondernemer wil je natuurlijk stabiel en snel internet! 

Neem een kijkje bij Zakelijk internet!