Treziți-vă la beneficiile suplimentelor alimentare naturale

Dacă suplimentele alimentare sănătoase ar trebui să fie soluții naturale pentru deficiențele alimentare ale ființelor umane, toate suplimentele naturale pentru sănătate ar trebui să provină din hrana umană.
La urma urmei, peștii mănâncă mâncare pentru pești, câinii mănâncă mâncare pentru câini, pisicile mănâncă mâncare pentru pisici, vacile mănâncă iarbă și gândacii de bălegar mănâncă bălegar. Apropo, așa a fost întotdeauna.

Desigur, cel mai sigur ar fi ca oamenii să-și suplimenteze dieta cu suplimente alimentare naturale. Luați în considerare beneficiile generale suplimente alimentare – pierderea în greutate, lipsa obezității, remedii naturale, stil de viață sănătos, controlul greutății. Ce ar mai cere cineva?

Când naturalul este cu adevărat natural

Morcovii și cerealele integrale sunt naturali și sănătoase pentru oameni, care au fost dovedite. Deci, de ce atât de mulți producători de suplimente folosesc ingrediente ciudate în produsele lor care nu au un istoric de utilizare sigur, pe termen lung și netoxic? Răspunsul nu este chiar complex. Nu există altă piață pentru acest tip de gunoi, așa că, pentru că nimeni altcineva nu-l dorește, este ieftin și din belșug.

ceea ce oamenii de știință nu știu cu adevărat sunt efectele dăunătoare pe termen lung ale acestor alimente non-umane. Cine vrea cu adevărat să fie cobai? De exemplu, să luăm dunalliela salina care este folosită ca carotenoid; crește în apă poluată stătătoare pe care nicio făptură vie nu o mănâncă. Utilizarea sa în suplimentele alimentare nu se bazează pe nutriție, ci pe marjele de profit și marketingul publicitar.

Alimentele naturale și suplimentele alimentare sunt expresii puternice de marketing. Și majoritatea agenților de marketing nu au probleme în a inventa povești, a întinde adevărul și a folosi greșit aceste cuvinte pentru a-și promova produsele „nenaturale”, mai ales dacă le crește marja de profit.

Nutriția lanțului alimentar uman

Dacă doriți alimente nutriționale care merg dincolo de cele naturale, ar trebui să luați în considerare alimente integrale și chiar alimente organice. Aceste suplimente alimentare naturale folosesc fructele, legumele și cerealele integrale tradiționale ca sursă de ingrediente. Se garantează chiar că nu conțin toate toxine și s-a dovedit că funcționează. Sute de mii de oameni mulțumiți din zeci de țări din întreaga lume folosesc suplimente naturale de peste 50 de ani pentru a arăta și a se simți cel mai bine – în mod natural.

Beneficiile suplimentelor alimentare naturale

Ele încurajează accesul la nutrienții cheie care previn bolile. Astfel elimină populația de clienți bolnavi, subnutriți.

Ei fac suplimentele alimentare artificiale mai scumpe, punând achiziția lor la îndemâna mai multor consumatori.

Odată cu scăderea vânzărilor de vitamine, o mulțime de comercianți cu amănuntul de sănătate artificială vor fi forțați să renunțe. Acest lucru este bun pentru industria sănătății în general. Cu cât sunt mai puține magazine de sănătate, cu atât concurența este mai mică pentru medicamentele eliberate pe bază de rețetă.

Ei au pregătit scena pentru viitoarea interzicere a suplimentelor alimentare artificiale care previn boli precum afinele, broccoli și usturoiul.

Acestea permit arestarea și incriminarea susținătorilor cheie ai sănătății proaste (producători de medicamente, comercianți cu amănuntul și consumatori), scoțându-i de pe scena publică, astfel încât să nu mai aibă voce.